張棟樑香港歌迷會

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 5130|回復: 30
打印 上一主題 下一主題

[09/10/23](東方日報)張棟樑唔會同fans拍拖

馬來西亞歌手張棟樑樣貌有幾分似謝天華,他近期來港宣傳新碟《沉默的瞬間》時,亦有被人指酷似熱爆紅人「Laughing哥」。

張棟樑的新碟原來已是他的第七張,故他早已吸納了一大批fans,他更透露有內地fans為了和他相聚多片刻,不惜一擲千金:「有次我搞簽名會,有幾位做生意嘅女fans,攞咗近百張唱片畀我簽。我簽完後佢哋問我攰唔攰,如果唔攰,佢哋就買晒唱片舖全部唱片,畀我再簽過。」問他可會接受fans追求?他擰擰頭表示不會,因為他會將工作和私事分開。

髮型:Carr@P.op. Hairplus

化妝:Jessica Chan

場地:Room1@The Mira

資料來源:東方日報

張棟樑已發行了七張唱片,吸納不少歌迷。

thx for sharing~
馬來西亞歌手張棟樑樣貌有幾分似謝天華,他近期來港宣傳新碟《沉默的瞬間》時,亦有被人指酷似熱爆紅人「Laughing哥」。

棟梁有像Laughing哥咩?

我怎么看棟梁都不像Laughing哥啊~~
那有一個藝人會對傳媒說願意跟FANS 拍拖? 不怕吸引狂迷嗎? 真好笑.
棟樑比Laughting 哥更帥吧. 不過跟棟樑說Laughting 哥, 他可能都不知道是什麼來的.
唔係呀話...似Laughting 哥
我覺得唔似....!!  棟樑靚仔好多....哈哈!!

回復 #4 spring 的帖子

Laughing哥怎么紅,

沒有人會不認識他吧~~
thank for sharing!!!!似Laughing哥咩?一點都不像呢
thx for sharing
係lo...Laughting 哥都冇 棟樑咁靚仔...一d都唔似
Jessie:

想不到laughing 紅到Malaysia.
HEHE..棟樑很忙嘛. 可能沒空看電視也不為奇