張棟樑香港歌迷會

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 12982|回復: 50

[09/02/18]深圳見面會直擊報道

終於都等到棟樑出現喇!!

大家都好開心咁跟住棟樑離開機場

等緊電梯時..我都不停拍照

在電梯內影采潔....(其實棟樑都係電梯內嫁!!)

跟棟樑影大合照...哈哈~超開心呢!!

之後...再叫采潔一同合照

會場內的宣傳板

大家都好心急等候緊棟樑既出現

呢張合照...係棟樑叫我們跟他拍的~~(本來我地冇要求同我地影相嫁)
同采潔合照呢張相...係棟樑幫我們拍嫁...哈哈!!!

好開心啊,如果我都可以送機就好啦,
可以送棟樑機...
好羨慕啊...
WOO...大家都好開心呀..雖然我沒有跟你們一起去..但我都感受到你們的喜悅 ~~~

棟樑是經香港回台灣的嗎?我錯過了!

回復 #5 jessie_city 的帖子

是經香港返馬來西亞.
對不起, 我們都是早一日才知道, 棟樑是從大馬乘機抵港再往深圳的. 若下次再有機會, 我們一起去接機喔 ~~
這次真的十分開心, 棟樑可以和我們歌迷會成員拍大合照 ~~
感謝各位參予 !! 我們大家都非常盡興, 儘管我們要捱餓 ~~ 哈哈, 可以減肥呢 ~~
謝謝分享~
見到大家都好開心~好幸福~
棟樑都笑得好燦爛...
(大家要捱餓 不過我諗大家當日都很盡興,都忘記了,而且lazykick不用對不起,今次的活動我想比較倉促,大家也想不到,日後也有機會嗎)

回復 #7 lazykick 的帖子

雖然要捱餓,但呢2日真係好開心同值得!!

原帖由 lazykick 於 2009-2-19 23:29 發表
對不起, 我們都是早一日才知道, 棟樑是從大馬乘機抵港再往深圳的. 若下次再有機會, 我們一起去接機喔 ~~
這次真的十分開心, 棟樑可以和我們歌迷會成員拍大合照 ~~
感謝各位參予 !! 我們大家都非常盡興, 儘 ...

不用對不起吧 ~~日後還有多的機會..見到了相都好開心喔~~