張棟樑香港歌迷會

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Nicholas~Joey

[09/02/18]深圳見面會直擊報道

好羨慕你地同棟樑咁close影相呀!!!
我都好想去呀!!
but要返學 !
不過thx!你的相呀!!
WA !好開心咁WOR~!!!有機會真要跟你們一起去!!
嘩, 你們好利害, 可以送到機, 但送給棟樑那 2 份禮物有拍照片嗎 ?    點解要捱餓咁可憐呀 ~~ 有沒有趣聞分享 ??   
雖然未能出席, 但見到大家可以跟棟樑影大合照, 真的很開心呀!!!
希望下次會有時間出席啦!!! 另外, 看到精神奕奕的棟樑又再重新投入工作, 真的超開心
見到你們和棟樑這麼親近的拍照,我真的萬分羨慕.......
不知道我還有沒有機會.........

哈!哈!哈! 見到相都開心到不得了!

回復 #7 lazykick 的帖子

謝謝妳們的幫忙我才可參加這次活動.
這次真的很盡慶 !
很高興認識妳們,下次再一起玩!
頭先華娛做無敵前有播到個活動d精華片段啊~~
郭采潔話如果碰到好似棟樑咁帥ge男孩..就算係好似無敵咁,佢都要個part..棟樑一聽到郭采潔個句"帥.."即刻"哼"..ha~~好可愛~
好高興認識大家
又可以和棟樑歌迷大合照真係好開心
好期待不次活動
謝謝各位
很開心今次有機會參加深圳的活動,第一次見到楝樑真是又興奮、又緊張,也開心今次又認識了一些新朋友。