張棟樑香港歌迷會

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Nicholas~Joey

[09/02/18]深圳見面會直擊報道

lazykick, 妳太客氣了,妳已經安排得非常好呢
我們也很快從妳那裡收到消息,可惜我今次不能隨行,
不過通過這些相片我也分享到妳們的喜悅
謝謝妳啊
謝謝分享啊
我很開心唷
很高興在香港
可以認識到你們這班共同夢想的人
太好了!!!!!愛你們唷
下次的活動我一定會再參加
我是愛哭愛跟路的
萬能膠

十分開心

十分開心, 棟樑可以和我們歌迷會成員拍大合照 ~~
7r5l*x-X4l8N#~感謝各位參予 !!
原來他在香港出現過....請問點先可以知道佢下次幾時會再係香港出現?我都好想去接/送機呀!
因為如果是香港機場我可以去呀.....
錯過了...實在想哭呢~

回復 #24 MELODY 的帖子

其實我們都是早一日才知道,
因為時間太急,所以沒有通知大家,
真的對不起.....如果下次棟樑再來香港時,
一定會通知的.....
原來棟樑經HK返大馬!!
請問系昨天幾點的飛機啊?
之前一D消息都沒!
好羨慕你地啊,可以去送機!
thanks for sharing....^^
thanks!

I hope I was there also ...
我頭先都覺得個機場熟口熟面,原來係香港機場,下次有機會一定去接機的,見到你地咁開心,我又有咁多靚相睇,都好心滿意足,因為係自己無時間去,希望下次有機會,可以大家一 齊參與棟樑既活動
今次唔少fans都去唔到,大家都會好失望了...我自己都係la當然~
不過我地可以等下個機會ge..
或者好快..我地就可以組團去睇棟樑concert呢~~haha~~
到時咪仲開心,仲齊人~~