張棟樑香港歌迷會

標題: [09/8/30] <無毒有我>音樂會Photo [打印本頁]

作者: mon7mon    時間: 2009-8-30 21:02
標題: [09/8/30] <無毒有我>音樂會Photo
希望大家喜歡啦~~

作者: 小餅^0^    時間: 2009-8-30 21:03
朋友~你post錯區了喔^^
作者: mon7mon    時間: 2009-8-30 21:09
sorry sorry
作者: kcherry    時間: 2009-8-31 00:59
ha ..最後果張影得好好呀
原來你係money
我電腦有d問題呀.
遲d我會記得比相你
作者: rubyhsy    時間: 2009-8-31 01:09
好靚, THX FOR SHARING

作者: mon7mon    時間: 2009-8-31 06:51
原帖由 kcherry 於 2009-8-31 00:59 發表
ha ..最後果張影得好好呀
原來你係money
我電腦有d問題呀.
遲d我會記得比相你

係真係偷偷地竄左入去座位范圍, 等最尾再硬住頭皮衝上台前影架~
好後悔冇問佢可唔可以合照

ok 唔該哂
作者: mejannet    時間: 2009-8-31 10:54
thanks for sharing....^^
作者: kcherry    時間: 2009-8-31 23:01
標題: 回復 #6 mon7mon 的帖子
哈~好勁呀你...不過你偷偷地走去台前既時侯,,我應該係爬緊d鐵馬~~哈哈..因為生得矮..又掛住整電腦..遲左去呀..唯有..做d咁危險既動作....好好笑..隔離d人o哂咀..仲問佢係邊個@@...好彩d 保安無話我:p.....

你好好架啦..影左簽名時既合照...:(
咁岩我又返左鄉下,連去德福買野換pass既機會都無@@...

ps:我想問why你同棟樑張相朦朦地既?
作者: catshiu    時間: 2009-8-31 23:16
我也曾經偷偷地走入鐵馬範圍,可惜被:明愛個黑衣人趕'(
作者: mon7mon    時間: 2009-9-1 13:10
原帖由 kcherry 於 2009-8-31 23:01 發表
哈~好勁呀你...不過你偷偷地走去台前既時侯,,我應該係爬緊d鐵馬~~哈哈..因為生得矮..又掛住整電腦..遲左去呀..唯有..做d咁危險既動作....好好笑..隔離d人o哂咀..仲問佢係邊個@@...好彩d 保安無話我:p.....

你 ...

因為o個張相係個video度用printscreen cut出來既,
係亞爸係2樓幫我拍架, 唔知點先可以整返清楚d~~
作者: mon7mon    時間: 2009-9-1 13:15
原帖由 catshiu 於 2009-8-31 23:16 發表
我也曾經偷偷地走入鐵馬範圍,可惜被:明愛個黑衣人趕'(

我係由最尾個角落頭度竄入去架, 本來企係個鐵馬出面,

我見o個個角落入口一個保安都冇, 同埋d表演者都自出自入咪唔理咁多囉^^

我已經覺得自己好大膽架啦, 最好笑係扮工作人員係台前影佢相
作者: 大頭妹    時間: 2009-9-1 17:25
我無去到唔制呀
作者: kcherry    時間: 2009-9-2 20:21
標題: 回復 #11 mon7mon 的帖子
丫~~~我都好想偷偷地入去啊~~tvb8訪問他時,本來可以影到佢+我的遠距離合照..但最後幫我攝影的人太慢手腳..影完發現棟樑已經閃左人...

你爸B咁好既....應該有軟件可以放大printscreen...以前我都好似試過...諗到話你知~

歡迎光臨 張棟樑香港歌迷會 (http://www.onlynicholas.com.hk/bbs/) Powered by Discuz! X3.3